סדנאות >> עוף, בשר, דגים >> כיף בשרים ליום העצמאות
 

 כיף בשרים ליום העצמאות- מומלץ!

 שף אורן גירון

 

16.4.2012  |  יום ב'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  380 ש"ח 

 

 

מה נלמד?

מרינדות, סלטים ותוספות וקינוחים לחגיגת המנגל הלאומית (וגם סתם לפיקניק שווה)
 
 
 

 

מה נכין?

  •  אסקלופ עוף בסגנון ניו-אורלינס
  • אנטריקוט שלם צלוי בפויקה
  • קבב עגל וכבדים בניחוח נענע
  • ספייריבס עגל ברוטב ברביקיו מתקתק
  • סלט טאבולה עכשווי
  • סלט עגבניות וקרוטונים אינדונזי
  • תפוחי אדמה ובטטה צלויים במייפל וטימין
  • עוגת קוקוס ותמרים עסיסית
  • עוגיות חלבה וערמונים 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי