השתלמויות מקצועיות >> החמישייה הסודית של אורן 2
 

החמישייה הסודית של אורן 2

 קורס מתקדם בקונדיטוריה- שוקולד

שוקולטרי chocolaterie

מיני סידרה בנושא קונדיטוריה למתקדמים לבוגרי החמישייה הראשונה ולבוגרי הקורסים המקצועיים באפייה ("סודות האפיה", "קונדיטוריה מקצועי מורחב" ובוגרים מבתי ספר ומוסדות אחרים בעלי ידע מוקדם)

מסלול ערב
 
 
סדרת "החמישייה הסודית של אורן" הינה סידרה הבנויה מארבעה "בלוקים" בנושאי קונדיטוריה שונים.
הסדרה הנוכחית נכנסת לעומק עולם השוקולד והקונפיסרי בצורה מקיפה ומקצועית. לימוד על הפקת והליכי ייצור מוצרי שוקולד שונים תוך התנסות מעשית מלאה של התלמידים.
       (מותאם לתלמידים בעלי ידע מוקדם המעוניינים לקבל רעיונות וכלים)

מפגש ראשון- מבוא וטמפרור- 26.10.17- יום ה׳,17:00-23:00

היכרות עם עולם השוקולד, הפקתו וההבדלים בין הסוגים. עשה ואל תעשה ולימוד מעמיק של עקרון הטמפרינג. היכרות עם מבנה השוקולד וגבישיו ולימוד עקרונות הטמפרינג. עבודה על יציקות, טבלאות שונות, ברים, מנדיאנט.

מפגש שני- גנאש-  2.11.17- יום ה׳,17:00-23:00

היכרות עם עולם הגנאש והאמולסיות. תיאוריה והכנת גנאשים על בסיסים שונים ובטעמים מגוונים; אלכוהול, מחיות פרי,חליטת תבלינים, קרמל וכו'. טבלת גנאשים ויחסי נוזל, מייצבים ומשמרים. הכנת טארפל'ס במגוון צורות, הכנת ג׳יאנודויה עצמית ממגוון סוגי שוקולד.    

מפגש שלישי- פרלינים מורכבים-  9.11.17- יום ה׳,17:00-23:00

פרלינים ביציקה, טבלאות שוקולד, קישוט בחמאת קקאו וריסוס. הכהת פרלינים בצורות וטעמים מגוונים.

מפגש רביעי- פטיסרי שוקולד 1-  23.11.17- יום ה׳,17:00-23:00

לימוד והיכרות עם קינוחים, עוגות וקישוטי שוקולד בכרבים יחודיים וברמת גימור גבוהה. חלק 1.

מפגש חמישי- פטיסרי שוקולד 2-  30.11.17- יום ה׳,17:00-23:00

סיום הרכבת והכנת קינוחי ועוגות השוקולד מהשיעור הקודם. גימורף הכנת זיגוגי שוקולד. קישוטי שוקולד ועבודה עם שקפים. חלק 2.

 
 

מחיר הקורס

לחמשת המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):
לתלמידי עושים בישול: 2690 ₪
לתלמידי חוץ: 2890 ₪

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי