השתלמויות מקצועיות >> על הלחם לבדו
 

על הלחם לבדו...

 מיני קורס מעשי לאפיית לחם - מומלץ!

מסלול ערב

סדרה של שלושה מפגשים מעשיים ומקצועיים על לחם. היכרות עם עולם הקמחים, השמרים, עולם המחמצות והשאור לסוגיו. היכרות והכנת סוגי לחמים שונים בשיטות, צורות, צבעים וטעמים שונים.

 

7.6.17- יום ד׳- 17:00-22:30- מפגש ראשון- היכרות עם סוגי הקמחים הנפוצים לצד המיוחדים, היכרות עם השמרים וצורות ההתפחה המקובלות. הכנת מתכוני לחמים, לחמניות ומאפים על בסיס שמרים בשילובים ועיצובים מיוחדים. לדוגמא: לחם שיפון ובצלים, לחמניות הדרים, לחם כהה עם פשתן וגבינה חריפה ועוד.

 

14.6.17- יום ד׳- 17:00-22:30- מפגש שני- היכרות עם דגנים שונים לשימוש באפייה והיכרות עם קמחים ייעודיים מדגנים וקטניות שונות אותם נשלב בלחמים. לדוגמא: לחם חומוס ושום קונפי, לחם עדשים שטוח, לחם רוסי כהה, לחם סובין קל ועוד.

 

21.6.17- יום ד׳- 17:00-22:30- מפגש שלישי- נכיר ונעבוד עם סוגי מחמצת שונים- שאור, בִּיגָה, פּוּלִיש, סטרטר, סודות האפייה על לבני שמוט וחלוקי נחל. לדוגמא: באגט צרפתי קלאסי, לחם אורגנו איטלקי פריך, פְרֵיינֶה מרוקאית, פוקאצ'ה ביאנקה, לחם שאור זיתים ועוד.

 
 
 
 
 
 
לצפייה בתמונות ורשמים מהקורס לחץ כאן
 
        

מחיר הקורס:

לשלושת המפגשים: (לא ניתן להירשם לשיעור אחד)
לתלמידי "עושים בישול": 1399 ש"ח
לתלמידי חוץ: 1499 ש"ח 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי