השתלמויות מקצועיות >> על הלחם לבדו
 

על הלחם לבדו...

 מיני קורס מעשי לאפיית לחם - מומלץ!

מסלולי ערב ובוקר

סדרה של שלושה מפגשים מעשיים ומקצועיים על לחם. היכרות עם עולם הקמחים, השמרים, עולם המחמצות והשאור לסוגיו. היכרות והכנת סוגי לחמים שונים בשיטות, צורות, צבעים וטעמים שונים.

 

 

26.7.2018- יום ה׳- 17:00-22:30- מפגש ראשון

11.11.2018- יום א'- 9:30-15:30- מפגש ראשון- מסלול בוקר

היכרות עם סוגי הקמחים הנפוצים לצד המיוחדים, היכרות עם השמרים וצורות ההתפחה המקובלות. הכנת מתכוני לחמים, לחמניות ומאפים על בסיס שמרים בשילובים ועיצובים מיוחדים. לדוגמא: לחם שיפון ובצלים, לחמניות הדרים, לחם כהה עם פשתן וגבינה חריפה ועוד.

 

2.8.2018- יום ה׳- 17:00-22:30- מפגש שני

18.11.2018- יום א'- 9:30-15:30- מפגש שני- מסלול בוקר

היכרות עם דגנים שונים לשימוש באפייה והיכרות עם קמחים ייעודיים מדגנים וקטניות שונות אותם נשלב בלחמים. לדוגמא: לחם חומוס ושום קונפי, לחם עדשים שטוח, לחם רוסי כהה, לחם סובין קל ועוד.

 

9.8.2018- יום ה׳- 17:00-22:30- מפגש שלישי

25.11.2018- יום א'- 9:30-15:30- מפגש שלישי- מסלול בוקר

נכיר ונעבוד עם סוגי מחמצת שונים- שאור, בִּיגָה, פּוּלִיש, סטרטר, סודות האפייה על לבני שמוט וחלוקי נחל. לדוגמא: באגט צרפתי קלאסי, לחם אורגנו איטלקי פריך, פְרֵיינֶה מרוקאית, פוקאצ'ה ביאנקה, לחם שאור זיתים ועוד.

 
 
 
 
 
 
 
לצפייה בתמונות ורשמים מהקורס לחץ כאן
 
        

מחיר הקורס:

לשלושת המפגשים: (לא ניתן להירשם לשיעור אחד)
לתלמידי "עושים בישול": 1399 ש"ח
לתלמידי חוץ: 1499 ש"ח 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי