השתלמויות מקצועיות >> סדנת אומן אלון גולדמן
 

כיתת אומן-  פטיסרי למתקדמים  

L'Esprit Boutique

 שף אלון גולדמן

9-12.11.2014  |  ימים א'-ד'  |  9:30-16:30  

מחיר לתלמידי "עושים בישול"  |  4800 ש"ח 

מחיר לתלמידי חוץ  |  5400 ש"ח

"עושים בישול" ושף אורן גירון שמחים להציע כיתת אומן מתקדמת בנושא פטיסרי מודרני עם דגש על אפייה, בשבוע בן ארבעה ימים מלאים ומרתקים בהנחייתו של השף המוכשר אלון גולדמן, אלוף ישראל בפטיסרי לשנת 2014.

.

 

מה נלמד?

כיתת האומן תעסוק בהרכבת והכנת מגוון מתכונים בטכניקות מודרניות ומורכבות למאפים מסוגים שונים: טארטים יצירתיים בפורמט לא שיגרתי בגדלים שונים, עוגות , רולדות, מאפי שמרים, עוגיות ועוגות בחושות מרהיבות בשילובי קרם מקוריים והכל תוך שימת לב ודגש על שילובי טעמים, מקרמים, יצירתיות ומקוריות וקישוטים עוצרי נשימה.

תוכנית כיתת האומן נבנתה כך שתתאים לרוצים לחדש ולעדכן את מוצריהם ולהקנות להם ייחוד וליטוש מקצועי ברמה גבוהה.

כיתת האומן מיועדת למתקדמים: תלמידים במסלולי קורס הקונדיטוריה של "עושים בישול" בהווה ובעבר, בוגרי קורסי קונדיטוריה מבתי ספר אחרים או לקונדיטורים העובדים בענף.

כיתת האומן תועבר בפורמט מקצועי וברמת ביצוע וגימור גבוהה מאוד, באווירת עבודה מעשית מלאה של התלמידים לצד השף ובסיומה תוצג ויטרינה מרהיבה.

 
 
         

מה נכין?

להלן פירוט נושאי כיתת האומן וחלק מהמתכונים שיועברו:

LES TARTES MODERNNES & RUSTIQUES- טארט קלארין, טארט הלימון שלי, טארט שוקולד.

LES CAKES, GOUTERS & BRIOCHES- טוסקנה, מאדלן ארל גריי, טאנדרס, קנלה שוקולד, קוגלהוף, בריוש פרופיטרול.

LES TARTELLETTES - קארה ג'יאנדוז'ה, תפוחים ודגנים, רוזטה תות, קטלוניה.

LES GATEAUX - רולדת צ'יז קייק, דולסי לוטוס פטל, דולצ'ה ובננה, אבלנה.

LES SABLES - ג'יה בננה, קרמל קפה, אוראו.

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי