מתכונים >> ביסקוטי פירות מיובשים ואספרסו

ביסקוטי פירות מיובשים ואספרסו


החומרים:


 

120 גרם קמח 

1 כף קפה שחור

15 גרם אבקת אפייה 

3 גרם קינמון 

2 ביצים

120 גרם סוכר 

30 מ"ל אספרסו

150 גרם תערובת אגוזים (לוז, שקדים) 

150 גרם פירות יבשים (דבלים, שזיפים, משמשים)

 

אופן ההכנה:


 

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 

2. מנפים את החומרים היבשים לקערה.

3. בנפרד, טורפים ביצים, סוכר ואת האספרסו. מוספים את האגוזים והפירות היבשים, ומערבבים לתערובת אחידה. 

4. מעבירים לתבנית אינגליש-קייק מרופדת בנייר אפיה, ואופים כ-30 דקות. מצננים ומשחררים מהתבנית. 

5. פורסים את הכיכרות לפרוסות דקות מאוד ומכניסים שוב לתנור לייבוש עוד 30 דקות בחום נמוך של 150 מעלות. מצננים.


 לסרטון המציג את אופן הכנת הביסקוטי, לחץ כאן



 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי