מתכונים >> עוגת גבינה בחושה, שוקולד לבן, תפוזים ואוכמניות

עוגת גבינה בחושה, שוקולד לבן, תפוזים ואוכמניות 


החומרים לתבנית מוארכת 20X9:



200 גרם חמאה רכה

1 כפית משחת וניל

200 גרם סוכר

3 ביצים

500 גרם גבינה לבנה 9%

מיץ וזסט משני תפוזים

100 מ"ל חלב

450 גם' קמח 

12 גרם אבקת אפייה


200 גרם אוכמניות 

200 גרם שוקולד לבן קצוץ 

 


אופן ההכנה:


 


  • במערבל מצויד בוו גיטרה, מקציפים חמאה, וניל וסוכר לתערובת אחידה ותפוחה.
  • מוסיפים את הביצים, אחת אחת. בוחשים היטב בין ביצה לביצה.
  • מרככים את הגבינה ומערבבים עם החלב, המיץ והזסט ומוסיפים לתערובת החמאה.
  • מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  • מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית ששומנה וקומחה מראש, מפזרים את האוכמניות והשוקולד ויוצקים מעל את יתר התערובת.
  • אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות.

 

 

 



 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי