סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> סודות הבצק הרבוך
 

סודות הבצק הרבוך- חדש!

 שף אורן גירון

11.1.2017  |  יום ד'  |  17:00-22:00 

מחיר  |  420 ש"ח 

 

 

מה נלמד?

 

פרי ברסט, אקלר, שו א-לה-קרם, פרופיטרול- הכללללל על הבצק הרבוך, עם כללים ודגשים להכנה קלה.  

מה נכין?

  • פרי ברסט קרם פרלינה וקרמל
  • אקלר טרופי במילוי קונפי בננה ופסיפלורה, קרמו וניל וליים
  • אקלר שוקולד- שוקולד מבריק
  • שו א- לה- קרם דיפלומט וניל וקומפוט פירות יער
  • פרופיטרול קפה עם מילוי קריספי וגנאש אספרסו
  • פחזנייה בציפוי סבלה בוטנים במילוי קרמל בוטנים ושנטילי חלב - מרציפן
 

 

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי