יעוץ קולינארי >> סדנת ניהול והקמת עסק
 

השכרת כיתות לימוד

סדנת ניהול והקמת עסק – "על קצה המזלג"

מסלול בוקר

הסדנא לניהול והקמת עסק "על קצה המזלג" מיועדת לאלו הרוצים לבחון אפשרות להשתלב בענף הבישול/קונדיטוריה במינימום עלויות ובמקסימום יעילות, גם לאלה הרוצים להתחיל "בקטן" ולהתחיל למכור מתוצרתם.

בסדנא נלמד כיצד להתמודד עם נושאים מורכבים כגון: שיווק, מכירות, תמחור מנות נכון, ניהול תזרים מזומנים וכו'.
הסדנא מורכבת משני מפגשים בני כ- 4 שעות כל אחד.
 
 

על המנחה:

נילי גירון בת 42, הקימה וייסדה את מרכז "עושים בישול" בשיתוף עם אורן גירון בשנת 2003

ידע אקדמאי: בוגרת ניהול משאבי אנוש במכללה למנהל, בוגרת יחסים בינלאומיים באוניברסיטה הפתוחה, בעלת תעודה לגישור, בוגרת קורס חשבי שכר במכללה למנהל וקורס דיני עבודה במכללה למנהל. 

 מפגש ראשון

5.9.2016 יום ב' 10:00-15:00
 
 
 
 
 
"אני הוא העסק" 
נלמד מהם החסרונות/יתרונות של המצב בו את/ה הוא העסק. כיצד למכור את עצמך וכיצד לנהל עסק במגוון תחומים מלבד ייצור המוצרים.
 
"למה דווקא אצלי" 
נדגיש את החשיבות של בידול העסק שלנו מעסקים דומים בענף. ניתן פתרונות ונמצא ייחודיות לכל תלמיד.
 
"עשה ואל תעשה בפרסום" 
נלמד להגיע לקהל יעד אפקטיבי במינימום עליות ולעיתים באפס עלויות. נגדיר מה בשום אופן לא כדאי לעשות בתחום הפרסום.
 
גיוס שגרירים והפעלתם
נלמד כיצד לגייס מליצי יושר, אנשים שישווקו אותנו ללא עלות.
 
יחסי ציבור 
כללים להוצאת ידיעה לעיתונות,יחסי ציבור באופן עצמאי.
 
טיפול בהתנגדויות
למידת טכניקת מכירה בכל מצב לכל אחד
 
סיפורי הצלחה
ניתוח מסלול הצלחה של עסקים שהחלו מעבודה בקטן בבית וכיום הם עובדים מחוץ לבית כעצמאים.
 
שוקי אוכל
נעמוד על כל המרכיבים להקמת דוכן בשוק אוכל. נשמע מפי מפיקי שוקי אוכל מהם הקרטריונים וכיצד אפשר להצליח באמצעות הדוכנים בקניונים.
 
אמנות המכירה
איך לגשת למכירה,איך מתמודדים עם התנגדות של מחיר, כמות איכות ועוד.
 
 

 מפגש שני

12.9.2016 יום ב' 10:00-15:00
 
 
 
 
 
תמחור אובייקטיבי 
נלמד לחשב מהן העלויות לקבלת תוצרת גמורה.
 
תמחור כללי 
ניקח בחשבון את שאר הגורמים המשפיעים על עלות המוצר. נבחן את כל התרחישים ונתכונן לגדילה של העסק. נלמד לחשוב כמה צעדים כלכליים קדימה.
 
תזרים
על פיו יקום או ייכשל העסק. נלמד להתמודד נכון ולנהל תזרים מזומנים בעסק (אפילו שהיום הוא קטן). מה שעובד בעסק קטן עובד בעסק גדול.
 
ספקים
יתרונות וחסרונות מול עבודה עם ספקים. יתרונות וחסרונות בקניה סיטונאית. רשימת ספקים תינתן לפי הצורך

עבודה מול רשויות- מס הכנסה,מע"מ חשבוניות

 

מחיר הקורס

לשני המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):
לבוגר/ת של אחד מהקורסים המקצועיים של עושים בישול: 900 ₪ 
לתלמידי חוץ: 1100 ₪

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי