סדנאות >> ארוחות >> סדרת המטבח הצרפתי
 

סדרת "המטבח הצרפתי"

שלושה מפגשים מרתקים על עולם המטבח הצרפתי בו נכיר אסכולות בישול שונות ושיטות הכנה והגשה מגוונות, להרכבת מגוון תפריטים וארוחות מהמנות הראשונות המפתיעות, דרך המנות העיקריות המרתקות ועד הקינוחים המפנקים.

 

 

 

 
 

מפגש ראשון

 
 
31.10.2013 יום ה' 17:00-22:30
 
 
מנות ראשונות- מרק קרם חצילים וגבינת עיזים בתוך לחם כפרי / סלט עלים ירוקים, סלמון קונפי ובצל מקורמל ברוטב ויניגרט רימונים / קרם ברולה כבדים עם סלט גזר פיקנטי / קרפאצ'יו צרוב של סינטה מתובלת עם רטטוי פלפלים מתקתק / מדליוני חזה עוף "שוחים" בקציפת פטריות יער / לחמניות אוכמניות מיובשות ורוזמרין ועוד
 

 

מפגש שני 

 
 
7.11.2013 יום ה' 17:00-22:30
 
 
מנות עיקריות- חזה מולארד בירקות כתומים ורוטב יין אדום ופורט / פילה עגל על כרוב סגול ברוטב שזיפים / דניס ממולא טאפנד פרובנסאלי בקשקשי זוקיני ורוטב עגבניות קייצי / תבשיל בקר ממולא בערמונים, ביין אדום / "עוגת" סלמון קונפי עם קרם תפוחי אדמה וכמהין
 
 

מפגש שלישי  

 
14.11.2013 יום ה' 17:00-22:30
 
 
קינוחים ועוגות- קלאפוּטי (CLAFOUTIS) פירות יער / טארט תפוחים ביין מוסקט וקרם שקדים מבושם / מוס שוקולד ונוגט אפוי / סבלה לימון ומרציפן , קרם שנטילי ותותים / מיל פיי פריך עם מוסלין טרופי / מדליין דבש וקונפיטורת לימון
 
        

מחיר הקורס

לשלושת המפגשים: 1200 ₪   (לא ניתן להירשם לשיעור אחד)

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי