סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> קינוחי כוסות פרווה
 

קינוחי בוטיק בכוסות- פרווה!

 שף אורן גירון

29.2.2016  |  יום ב'  |  17:00-22:30 

מחיר  |  450 ש"ח 

מה נלמד?

נכיר ונכין מגוון רחב של קינוחי בוטיק המוגשים בכוסות, צנצנות וכלי קיבול מקוריים. נכיר את החלופות למוצרי החלב בקינוחי פרווה. מתאים לשומרי כשרות, קונדיטורים בחברות קייטרינג ואולמות אירועים.
 

 

מה נכין?

  • sofia- קרם וניל עם אורז מתובל וקולי פירות טריים, בקישוט מרשמלו אדום
  • caramello- קרוקנט בוטנים בקרמל, קרמו שוקולד מריר ודיסק קרמל פריך
  • red litchi- פונדנט שקדים וסולת, מוס ליצ'י ופטל בקישוט טוויל שוקולד
  • choux- שיפוד פחזנית עם מוסלין טרופי ופירות טריים מקורמלים
  • bounty - קרם קוקוס עשיר, קרם שוקולד' רום ופיננסייר לוז
  • citron- קרם לימון ונענע, דקואז מרנג פקאן בעיטור מקארון לימון

 

 

 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי