מתכונים >> עוגת פרג ותפוחים

עוגת פרג, שוקולד ותפוחים



החומרים לתבנית קוגלהוף 24:


 

80 גרם חמאה רכה

40 מ"ל שמן קנולה

3/4+1 כוסות (360 גרם) סוכר

קליפה מגוררת מלימון אחד

קליפה מגוררת מתפוז אחד

כף תמצית וניל

3 ביצים

150 גרם פרג טחון טרי

1+1/3 כוס (180 גרם) קמח

1 כף (10 גרם) אבקת אפייה

80 גרם שוקולד לבן קצוץ

80 גרם שוקולד מריר קצוץ

200 מ"ל רוויון

1 תפוח עץ מרוסק דק

100 גרם צימוקים מושרים ברום

לפיזור- סוכר דמררה

 

 



אופן ההכנה:



1. מחממים תנור ל – 160 מעלות.

2. במיקסר מצויד בוו גיטרה, מקציפים חמאה, שמן, סוכר, זסט הדרים ותמצית וניל לתערובת חלקה. מוסיפים ביצים בהדרגה ומקציפים עוד 3 דקות.

3. מקפלים באופן ידני את החומרים היבשים, לסירוגין עם הרוויון והתפוחים.

4. מעבירים לתבנית משומנת ומסוכרת בסוכר דמררה ואופים כ- 40-45 דקות עד להזהבה, או עד ששיפוד עץ שנועצים בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.

5. משחררים מהתבנית ומעבירים לצינון מלא מעל רשת.


 לסרטון המציג את אופן הכנת העוגה , לחץ כאן 

 


 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי