מתכונים >> סביצה סלמון

סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים


החומרים ל-8 מנות:



 

1/2 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות 

4  גבעולי כוסברה, קצוצים דק

1 יח' בצל סגול, חתוך לברינואז דק

100 מ"ל מיץ לימון או ליים סחוט טרי

זסט מלימון אחד

50 מ"ל שמן זית

20 גרם סוכר

150 גרם אננס טרי, חתוך ברינואז

250 גרם מנגו, חתוך לברינואז

כף טבסקו

כפית מלח



אופן ההכנה:



 

מכינים את הדג ושאר המצרכים חתוכים בכלים נפרדים.

30 דקות לפני ההגשה מערבבים את כל החומרים מוסיפים את הלימון ומלח. טועמים ומתקנים תיבול לאחר המנוחה!

מגישים את הסביצ'ה בגביעים או על צלחת .


 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי