השתלמויות מקצועיות >> פטיפורים לאירוח ומכירה
 


 

פטיפורים לאירוח ומכירה

 מיני סידרה בהנחיית השף אורן גירון

ועכשיו גם במסלול ערב!

מיני סדרה בת 2 מפגשים  למתקדמים בנושאי פטיפורים, פינגר פוד ומנות מתוקות ומלוחות קטנות, במגוון צורות הכנה והגשה בגודל ביס, בכוסות ובטכניקות ייחודיות ומקוריות. 

הקורס מותאם לתלמידי ובוגרי קורס קונדיטוריה של "עושים בישול" (סודות האפייה וקורס קונדיטוריה מורחב) או תלמידי חוץ בעלי ידע מוקדם.

 
   

מפגש ראשון 

25.10.2017 יום ד' 17:00-23:00
   
            
 
מאפים חלביים מלוחים לאירוח והגשה למסיבות קוקטייל, לאירוח ומכירה. רעיונות וצורות הגשה מקוריים. לדוגמא: טארטלט טאטן עגבניות וטימין, נוגטין פטריות יער ובצק חרדל, מיני קאפקייק ירקות עם טראפלס גבינת עיזים, כיפות כרובית מבריקות על קרקר תירס קראנצ'י ועוד.      
 
 
 

מפגש שני 

1.11.2017 יום ד' 17:00-23:00
 
 
 
הכנת מגוון ממתקים, מאפים ופינוקים קטנטנים, מרהיבים ומושקעים עם דגש על פרזנטציה, הגשה מקורית וקישוטים. ארטיק שוקולד-פטל על בסיס קרמל, פנקוטה מרציפן ואמרנה, טארט מקארון פרלינה-לימון, קרם פיסטוק על ופל קפה ופסטה מתוקה ועוד.
           
      
 

מחיר הקורס

לשני המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):

לתלמידי עושים בישול: 950 ₪

לתלמידי חוץ: 1050 ₪

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי