מתכונים >> עוגת דבש, קוקוס ותמרים

עוגת דבש, קוקוס ותמרים עסיסית 


החומרים לתבנית מרובעת 20X20 ס"מ:



החומרים:

200 גרם חמאה רכה

50 גרם שמן קנולה

50 גרם סוכר חום

100 גרם דבש

1 כפית משחת וניל

כפית קינמון

2 ביצים

280 גרם יוגורט



140 גרם קמח תופח

50 גרם סולת

120 גרם קוקוס טחון

200 גרם תמרים שלמים, מגולענים וקצוצים דק


חמאה להברשה

קוקוס לפיזור




אופן ההכנה:


 

מערבבים את היבשים בקערה.

במיקסר מצויד בוו גיטרה מעבדים את החמאה עם השמן, הסוכר, הקינמון והוניל. מוסיפים בהדרגה את הביצים ולסירוגין את תערובת היבשים והנוזלים. מוסיפים את התמרים.

מעבירים את התערובת למסגרת 20X20 מנויילנת, משומנת ומפודרת בקוקוס ואופים ב-170 מעלות כ-35-40 דקות.

מצננים ומעטרים באבקת סוכר.

 


 

 

 



 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי