השתלמויות מקצועיות >> סודות המטבח הערבי
 

סודות המטבח הערבי- ישן לצד חדש

 

בהנחיית נוף עתאמנה- זוכת התוכנית ׳מאסטר שף׳

מסלולי בוקר וערב

סדרה של שלושה מפגשים בנושאי המטבח הערבי השאמי, בו נלמד את היסודות ועמודי התווך של בישול שאמי, גרסאות מודרניות, שימוש בחומרי גלם ושיטות בישול מגוונות, הגשה ופרזנטציה קלאסית לצד מודרנית ושילובי טעמים, תיבול וצבעים.

 

שיעור 1-בצקים, מאפים וכיסונים

מסלול בוקר- ימי שני, 21.5.2018

מסלול ערב- ימי חמישי, 24.5.2018

קובנייה, קובה מטוגנת, כרובית בטחינה, עראייס, ספיחה בעלבקייה,פטאייר תרד, מנטי.

שיעור 2-ממולאים ומנות עיקריות

מסלול בוקר-ימי שני, 28.5.2018

מסלול ערב- ימי חמישי, 31.5.2018

עלי גפן ממולאים, עלי כרוב ממולאים בשר ברוטב לימון ושום, מקלובה, שוק טלה ממולאת בפריקה ,מסח'ן , קבב חלאבי.

שיעור 3-מתוקים וקינוחים

מסלול בוקר-ימי שני, 4.6.2018

מסלול ערב- ימי חמישי, 7.6.2018

כנאפה, קטאייף עסאפירי, כנפה סולת, בקלוואה, בסבוסה, מלבי היביסקוס, בראזק.

מספר מקומות מוגבל! מהרו לשריין מקום.

 

מחיר הקורס

לחמשת המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):

1490 ₪ ל-3 מפגשים.

הטבת הרשמה מוקדמת- הרשמה ותשלום מלא עד 29.03.18 תזכה ב- 10% הנחה ומחיר הקורס יעמוד על 1341 ₪.

 

 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי