מתכונים >> סורבה לימון ובזיליקום
 

סורבה לימון ובזיליקום

בהכנה ביתית קלה במיוחד וטעם מנצח!

החומרים :

 

 

מיץ וגרודה מ- 3 לימונים

225 גר' סוכר

400 מ"ל מים

10 עלי בזיליקום טריים

 

 

אופן ההכנה:

 

 

  • בסיר, מביאים לרתיחה את המים והסוכר ומבשלים 5 דקות נוספות.
  • מורידים את הסיר מהלהבה ומוסיפים את מיץ הלימון, הגרודה ועלי הבזיליקום.
  • מאחסנים בקופסא אטומה בפריזר למשך לילה שלם.
  • למחרת, הופכים את הקופסא על קרש חיתוך ומכים עליה קלות, על מנת להוציא את "גוש הנוזל שקפא".
  • בעזרת סכין רחבה חותכים את ה"גוש הקפוא" לחתיכות קטנות ומכניסים למעבד מזון עם להב פלדה.
  • מפעילים את מעבד המזון וטוחנים הכל למחית חלקה. (לא לעבד את התערובת יותר מידי כדי שלא תפשיר)
  • מיד מעבירים את התערובת חזרה למיכל ומקפיאים שוב.
  • הסורבה מוכן כעבור 5 שעות הקפאה נוספות.
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי