נלמד (ונבשל כמובן) טכניקות יעילות, מהירות ובריאות להפוך את התפריט השבועי של הילדים והמשפחה שלכם לארוחות שהילדים שלכם יאהבו ויטרפו!
סדנה שנייה- 29.01.18 - יום שני 17:00-21:00
מה יתבשל לנו שם?
נלמד (ונבשל כמובן) טכניקות יעילות, מהירות ובריאות להפוך את התפריט השבועי של הילדים והמשפחה שלכם לארוחות שהילדים שלכם יאהבו ויטרפו!
מה בתפריט?
- המאפייה הביתית הפרטית שלי - בצק אחד למגוון מתכונים (פיצה פוקאצ'ה/לחמים) וכל זה מקמח כוסמין...
- דים סאם – WIN SOME - כיסונים ממולאים בעוף, בקר או ירקות.
- פסטרמה ביתית קלאסית ללא חומרים משמרים, כזו - שכולם אוהבים, בכריך במרק או בסלט.
- "גבינת קשיו" - ממרח קשיו טבעוני בוורסיה אחת מלוחה ואחת מתוקה - כמצע לכריכים וקינוחים בריאים ומפתיעים.
- עוגיות הגרנולה של "זוהר" – מתכון זריז ומשולם ממני (ומזוהר) אליכם באהבה!
כמה זה עולה?
380 ₪ בלבד לסדנה יומית בת 5 שעות
הסדנאות יתקיימו במרכז הקולינארי למקצועות הבישול והאפייה "עושים בישול"
ברחוב משכית 35, הרצליה פיתוח.
כל הסדנאות כוללות חוברות מתכונים מפורטות , הדגמה ועבודה מעשית של המשתתפים.
מספר מקומות מוגבל! מהרו לשריין מקום.