מתכונים >> קבב בשרים

קבב בשרים בתיבול אסיאתי

החומרים:


 

500 גרם בשר בקר טחון טרי

200 גרם חזה אווז, טחון

200 גרם קבנוס, טחון

50 מ"ל שמן שומשום

50 מ"ל רוטב צ'ילי מתוק

4 כפות סויה יפנית

1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורר

קליפה מלימון אחד

1 בצל קצוץ דק

כפית ממרח קארי תאילנדי

צרור עלי בזיליקום קצוצים

מלח ים

לימון להגשה


 


אופן ההכנה:



 

מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה, אחידה וגמישה, כ-3 דקות

מכינים קציצות עגולות או מאורכות ומשהים כ-30 דקות בקירור.

צורבים על גריל פחמים או מחבת גריל לוהטת כ-2 דקות מכל צד ומגישים עם לימונים טריים.


 

 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי