לימודי בישול >> סודות מהמטבח
 

בישול

קורס סודות מהמטבח 

 

קורס מקצועי לקהל החובב המוצע בשלושה מסלולים:

מסלול ערב, בין השעות 17:00-23:00
מסלול בוקר, בין השעות 9:30-15:00
מסלול ימי שישי בין השעות 8:30-14:30
 

84 שעות לימוד מלאות / 12 מפגשים

 

למי מיועד הקורס?

קורס "סודות מהמטבח" מיועד למעוניינים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם ואלו הרוצים לקבל טעימה מקצועית מעולם הבישול והאירוח. הקורס הינו מעשי ויישומי ומורכב כ-84 שעות לימוד מלאות. הלימודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות הערב, הבוקר או בימי שישי.
 

מה בקורס?

במהלך הקורס, נלמד את התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם באופן מעמיק, טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.

נכיר סגנונות בישול שונים, חומרי גלם חדשים ושיטות בישול מעניינות תוך עמידה על פרזנטציה עדכנית ומעוררת תיאבון. 

הקורס הינו חד-שבועי, המתקיים בשעות אחר הצהריים, הבוקר או בימי שישי, ונוח לשלבו במקביל לעבודה ולחיי השגרה. 

מערך השיעורים יכלול בין היתר: 

עבודה עם סכינים והכרות עם שיטות עבודה בסיסיות, הכנת צירים ונוזלים בסיסיים ושימושם במטבח, הכרות עם חלקי הבקר, עוף, דגים, מטבחי עמים, בצקים, קינוחי מסעדה, ועוד.

למה אצלנו?

  • הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף אורן גירון.
  • תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
  • ביחד עם אורן- המורים הכי טובים.
  • חומרי גלם איכותיים ובשפע.
  • טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
  • התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
  • עמדות עבודה מאובזרות.
  • הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי