סדנאות >> ארוחות >> חגיגת בשרים מרוקאית
 

חגיגת בשרים מרוקאית

 שף רות אוליבר

13.3.2012 |  יום ג'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  350 ש"ח 

 

 

מה נכין?

  • טאז'ין בשר טלה, בצל, ארטישוק וחומוס
  • פסטייה –  בצק סיגר במילוי פרגיות, שקדים,  אגוזים וצימוקים
  • תבשיל דגים מרוקאי אסלי
  • פְרֵיינֶה- לחם מרוקאי שטוח
  • סלט מחמצים מרוקאי
  • סלט גזר וכמון
  • סלט פלפלים חריפים ועגבניות
  • ספינג' בסירופ מבושם

 

 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי