לימודי קונדיטוריה >> מאסטר פטיסרי Master Patisserie
 

קורס מאסטר פטיסרי master patisserie

קורס קונדיטוריה למתקדמים

ללמוד לחשוב מחוץ לקופסא

לימודים מעמיקים במגוון רחב של תחומי הפטיסרי

24 מפגשים / 192 שעות לימוד מלאות
 

בעולם מקצועי ותחרותי מאוד יש לבדל את מוצריך, כלי ושיטות העבודה, צורת החשיבה והיצירתיות שלך מאלו של האחרים,

ובכך לרכוש, לפתח ולחדד את סגנונך האישי ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ.

כל זאת ניתן יהיה לביצוע במהלך הקורס. הקורס בנוי מ-24 שיעורים בנושאי הרחבה לכל תחומי הפטיסרי.

מטרת הקורס:

פיתוח חשיבה יצירתית מחוץ לקופסא,  עיקרון פיתוח מתכונים ושיפורם.

טכנולגיית אפייה, יחסי הגומלין בין המרכיבים וניצול יתרונם לתוצאה מושלמת.

חשיפה לחומרי גלם חדשים ושימוש חכם בהם .

למידה והטמעה של טכניקות עדכניות, חדשות ומורכבות.

הגדלת הכנסה באופן מיידי באמצעות שימוש בשיטות עבודה ישומיות וריווחיות.

מימוש והגשמה עצמית באמצעות הבנת תהליכי עבודה ויצירת קו מוצרים אישי.

 

קהל יעד:

בוגרי קורסי הקונדיטוריה של ׳עושים בישול׳, בוגרי קורסי קונדיטוריה ממוסדות אחרים או

קונדיטורים בעלי ניסיון הרוצים לקבל את ערכת הלימודים המעמיקה והמתקדמת ביותר.

קבלת המועמד לקורס מותנית בראיון אישי.

 

הנושאים הנלמדים:

entremet- עוגות ראווה עדכניות

petit gâteux- קינוחים אישיים במגוון צורות

cookies et tartes- טארטים מורכבים ומפתיעים ועוגיות יצירתיות

petit four- פטיפורים ופינגר פוד למכירה ואירוח

verrines- קינוחי כוסות בראייה חדשנית

gâteaux de voyage- עוגות בחושות מורכבות

confiserie- ממתקים מגוונים, ממרחים, סוכריות.

chocolaterie - פרלינים, ממתקי שוקולד, פיסול וקישוטי שוקולד

 

מסלולי הקורס:

מסלול לימודי בוקר בין השעות 9:00-15:00

מסלול לימודי ערב בין השעות 17:00-23:00

מסלול לימודי שישי בין השעות 8:30-14:30

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי