סדנאות >> עוף, בשר, דגים >> בשר חלקים קדמיים ואחוריים

 

סדנת בשר

חלקים קדמיים ואחוריים          

 שף אורן גירון

 30.7.2017 | יום א' | 17:00-22:00

 מחיר  |  470 ש"ח 
 
 

מה נלמד?

היכרות עם חלקים קדמיים ואחוריים, ניידים ונייחים, צורות שיווק, טיפול קנייה ובחירה נכונה של נתחים וייעודם.
        

     

 

מה נכין?

  • צלי עגל בריבת פירות ותבלינים עשיר
  • קבב אוריינטלי עם סלט פלפלים קלויים ולימון
  • מניפות סינטה ברוטב תרד ורוקפור עם פירה כתומים
  • רוסטביף אנטריקוט בשבעה תבלינים אקזוטיים ותבשיל קינואה רענן
  • מדליוני פילה בקר ברוטב יין אדום מפולפל עם שעועית ירוקה ׳חרוכה׳ בשום
 
 

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי