מתכונים >> סלט מלון אסיאתי
 

סלט מלון אסיאתי

 

החומרים:

 

 

 

החומרים ל-8 מנות:

2 מלפפונים

1/2 כרוב לבן

1/2 מלון קטן, קלוף ומגולען

300 גרם עגבניות שרי, חצויות

100 גרם אפונת שלג, חתוכה למקטעים בגודל של 1 ס״מ

100 גרם פטריות שימאג׳י, מופרדות

100 גרם נבטי שעועית עבים

1 פלפל צ׳ילי אדום, קצוץ

 

גרגרים מרימון אחד

100 גרם אפונת ווסאבי כתושה

עלים מצרור עלי בזיליקום, קרועים

עלים מחצי צרור כוסברה, קרועים

 

לרוטב-

2 שיני שום קלופות

200 גרם מיץ ליים

כף סוכר דקלים

2 כפות רוטב דגים (נאם פלא)

2 כפות שמן שומושום כהה

כף שמן צ׳ילי אדום

2 כפות יוזו

2 כפות שמן זית

מלח

 

אופן ההכנה:

 

 

חותכים את המלפפון, הכרוב והמלון לז׳וליין ומניחים בקערה עם יתרת חומרי הסלט.

לרוטב- מניחים את כל החומרים בקנקן וטוחנים למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

מערבבים את החומרים עם הרוטב ומגישים מיד.

 
 

 

 

 

 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי