סדנאות >> עוף, בשר, דגים >> בשרים טחונים
 

 בשרים טחונים מהירי הכנה- מומלץ!

 שף רות אוליבר

 

27.5.2013  |  יום ב'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  370 ש"ח 

 

מה נלמד?

מנות מהירות הנכה, מקוריות וטעימות לאירוח ולארוחות יום - יומיות.
 
 
 

מה נכין?

  • גונדי עוף פרסי במרק חמצמץ
  • קציצות דגים ברוטב טחינה וקארי
  • כדורי בשר ואורז ברוטב רימונים ותמרהינדי
  • מאפה בשרים קצוצים וקרם ארטישוק
  • קבב טלה וחצילים קלויים עם קינואה פיקנטית
  • לחמניות ממולאות בשר ופירות מיובשים

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי