23.2.2014 | יום ב' | 10:30-19:30 | יום מרוכז
מחיר | 540 ש"ח

מה נלמד?
סדנת המשך לבוגרי סדנת "לעבוד כמו שף" אבל לא רק, בה נלמד להכין 3 ארוחת מלאות עם מרכיבים - שניתן לשחק בהם ולהרכיב תפריטים חדשים
מה נכין?
- כדורי חסה במילוי בשרים
- "קונפי" עוף עם קרם ארטישוק
- עוגת סולת ואגוזים רטובה עם קרם יוגורט ותפוזים
- מרק עגבניות ופפרוני טוסקני
- המבורגר דגים פיקנטי עם צ'אטני תפוחים
- קרם קוקוס על עוגייה מתובלת
- קטיפת פטריות בקליפת ביצה
- T bone טלה בחמישה תבלינים ברוטב סויה ותפוזים
- סברינה אישית במרק הדרים ופירות
