השתלמויות מקצועיות >> סדנת אומן מפריז
 
שבוע סדנאות אומן - 2016

29/5-2/6/2016

עושים בישול מארחים את השף

 David Bonet

מבית הספר המוביל לאומנויות הפטיסירי BELLOUET CONSEIL

 קצת על השף:

  • שף פטיסייה הראשי במלון ׳מרטינז׳ בקאן בעל שני כוכבי מישלן
  • מרצה בכיר מבית הספר המוביל ללימודי קונדיטוריה עילית  Bellouet Conseil בפריז. 
  • בעבר השף פטיסייה הראשי במלון ׳מנדרין׳ בבנגקוק.
  • בעבר היה שף פטיסייה הראשי של מלך תאילנד.
  • בעבר היה שף פטיסייה של מלון ׳סבוי׳ בלונדון ועבד בעוד מלונות ומסעדות עטורות כוכבים ברחבי העולם. 

שף בונט יעביר סדרה של כיתות אומן מתקדמות ומרתקות במגוון נושאים כמו: טארטים מורכבים בסגנון בוטיק מודרני, עוגות בחושות בשיטות הכנה עדכניות, עוגות ראווה במגע עדכני, עוגות אישיות בטכניקות הכנה חדשניות ועוד. אנו רואים בבחירתו של שף David Bonet ב"עושים בישול" כבוד והערכה גדולים ומצפים לראותכם במגוון סדנאות האומן שנציע במהלך שבוע זה

כל מהלך הקורסים יתורגם סימולטנית לעברית.
 
      
לתמונות מסדנאות האומן משנה קודמת, לחצו כאן , כאן או כאן.
 

סדנאות האומן ייערכו בין התאריכים 29/5-2/6/16

וניתן לבחור באחת מהאפשרויות והחבילות הבאות:

  1. קורס מעשי בן יומיים בתאריכים 29+30.5.2016, ימים ראשון - שני, בין השעות 9:30-17:30.
  2. קורס הדגמה של 5 שעות בתאריך 31.5.2016, יום שלישי, בשעה 16:00.
  3. קורס מעשי בן יומיים בתאריכים 1+2.6.2016, ימים רביעי וחמישי, בין השעות 9:30-17:30.          
  4. חבילת שלושה ימים (מסלול מעשי בן יומיים והדגמה פרונטלית) –
  5. חבילת קורסים מעשיים (ארבעה ימים מלאים) בתאריכים: 7+8.6.15 ו- 10+11.6.15 בין השעות 9:30-17:30.
  6. חבילת חמישה ימים [שני מסלולים מעשיים (המסלולים שונים) והדגמה פרונטלית].

מחירים מוזלים לרוכשים חבילה של מספר ימים

 
מהרו לשריין מקומות- מספר המקומות מוגבל!!! 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי