סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> אפיה ללא גלוטן
 

אפיה ללא גלוטן - מתאים גם לפסח!

 שף אורן גירון

29.1.2017  |  יום א'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  450 ש"ח 

מה נלמד?

אתם מוזמנים להכיר פתרונות אפייה ללא גלוטן וממבחר מאפים לחולי צליאק- קהל שהולך וגדל ויכול להוות נתח מכירות טוב. נכיר את התחליפים לאפיה ללא גלוטן והשימוש הנכון בהם, מייצבים, סיבים ואמצעים לאפייה טעימה, גם ללא קמח חיטה ודומיו.
        

 

מה נכין?

  • אצבעות ריבת חלב-אגוזי לוז בציפוי שוקולד
  • טארט תפוחים ושקדים מרהיב
  • לחמניות תפוחי אדמה ובצל מטוגן
  • אקלר שוקולד- שוקולד
  • מאפינ'ס תמרים, פירות יער, תפוחי עץ ואגוזים
  • עוגיות שוקולד צ'יפס- קינמון נטולות גלוטן
 
 

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי