סדנאות >> כבושים חמוצים וריבות
 

כבושים, חמוצים וריבות - מומלץ!

שף אורן גירון

1.9.2016  |  יום ה'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  410 ש"ח

 

מתוך מגזין "על השולחן"- ינואר 2012

מה נלמד?

היכרות עם טכניקות כבישה ושימור של ירקות ופירות בשיטות וטעמים מגוונים. לימוד טכניקות שימור, יחסי חומרים ועבודה מדויקת ונכונה.
 

מה נכין?

  • מלפפונים כבושים בחומץ מתובל
  • רֶלִיש עגבניות חמוץ-מתוק
  • ריבת בצל וטימין בהירה
  • זוקיני ופטריות כבושים בשום ועשבי תיבול
  • ירקות שורש פיקנטיים בכבישה מהירה
  • קונפיטורת פירות ותבלינים
  • ריבת פירות אדומים צלולה
  • מאפה בצק עלים עם ריבת בצל, פטה ובזיליקום
  • ריבועי לינצר וקונפיטורת פירות
  • חזה עוף מעושן בליווי  רֶלִיש עגבניות חמוץ-מתוק

 

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי