סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> זילוף עוגות מקצועי
 

זילוף עוגות מקצועי- מומלץ!

שף ליהי עראסי

3.7.2016  |  יום א'  |  9:30-15:00   מסלול בוקר 
 
 
מחיר  |  550 ש"ח 

 

מה נלמד?

נכיר ונלמד מגוון טכניקות וצורות לזילוף דקורטיבי על עוגות לימי הולדת, חגיגות שונות וסתם ליופי. נכיר סוגי צנתרים שונים ודרך העבודה איתם עם קרם ייעודי לזילוף.
העבודה בסדנא זו הינה אישית ולכל תלמיד תוקצה עמדת עבודה אישית מאובזרת.        

 

מה נכין?

  • חיתוך מילוי וציפוי עוגה.
  • העתקת ציור על עוגת קרם.
  • הכנת קרם חמאה / קצפת יציבה לקישוט עוגות.
  • שימוש בצבעי מאכל בטכניקות שונות.
  • שימוש נכון בשק זילוף ופטנט לעוד טכניקה מדליקה.
  • שימוש במתאמים וצנטרים שונים.
  • טכניקות זילוף שונות לצורות מגוונות: טיפות, חבל, שתי וערב, ורדים, עלים ועוד.
 
 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי