• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › כללי

אודות

׳עושים בישול׳- הבית הקולינארי שלך.
מרכז ׳עושים בישול׳ נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון.

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו:
למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפייה וקונדיטוריה עילית, לקהל החובב הרוצה להגיע למפגש בודד בכל נושא בבישול או באפייה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי.

המרכז נותן גם שירותיים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.

שף אורן גירון, נשוי לנילי ואב לאיתי, עידו ושירי, מתגורר ברעננה, הבעלים והמנהל המקצועי של המרכז הקולינארי ׳עושים בישול׳.

את דרכו הקולינארית החל גירון בגיל 14 כבר אז מכר בצקים קפואים לכל דורש בימי החופש הגדול. בשנת 1991 לאחר שחרורו הצבאי נרשם אורן לבית הספר ׳תדמור׳ למסלול מנהל בתי מלון. לאחר שסיים את לימודיו בהצטיינות החליט להקדיש את זמנו ללמוד אהבתו הגדולה ונסע ללונדון לבית ספר היוקרתי לקולינאריה Le Cordon Bleu - שם רכש את כל ההכשרה הקיימת בתחום של בישול ואפיה וזכה לתעודה הנכספת Le Grand Diplôme בהצטיינות יתרה. בשנת 1995 חזר אורן והחל את עשייתו בענף.

חלק מפועלו של השף היה ניהול גני אירועים יוקרתיים, ניהול ויעוץ לחברות מזון מובילות,יעוץ לתוכניות טלוויזיה ורדיו. מאז שנת 2003 מנהל השף גירון את המרכז הקולינארי ׳עושים בישול׳ יחד עם נילי וצוות עובדים מקצועי ומסור, שמו לעצמם למטרה לתת לכל תלמיד תחושה של בית קולינארי. אליהם מצטרפים מקבץ השפים הקונדיטורים הטובים בארץ. בין המורים שמלמדים במרכז: שף קונדיטור טל האוזן, שף קונדיטור הילה עזרא, שף קונדיטור טל בן שושן, שף יולי מזרחי, שף חני בורובסקי ועוד. כולם מתמחים בשיטות הוראה מותאמות לענף הבישול והאפייה.

אחת לשנה מקפיד מרכז ׳עושים בישול׳ להזמין לסדרה של סדנאות אומן שפים ידועי שם מכל העולם, על מנת לספק עוד ידע, טכניקות והעשרה מקצועית לבוגריו ולעמוד בקו אחד עם הסצנה הקולינארית העכשווית.

אנו מצפים לראותכם בין אלפי תלמידים שהחליטו לבחור בטוב ביותר.

חדשות

אפייה טבעונית (פרווה)

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

חגיגת בשר לקרניבורים

19 בפברואר 2019

בישולי עמים 1- ספיישל ים תיכוני

24 בפברואר 2019

בישולי עמים 2- ספיישל ממולאים

3 במרץ 2019

אפייה טבעונית (פרווה)

10 במרץ 2019

לעבוד כמו שף- יום מרוכז

11 במרץ 2019

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

13 במרץ 2019

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר