אודות

׳עושים בישול׳ – הבית הקולינארי שלך.

מרכז ׳עושים בישול׳ נוסד בשנת 2005

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו:
למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפייה וקונדיטוריה עילית, לקהל החובב הרוצה להגיע למפגש בודד בכל נושא בבישול או באפייה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי.

המרכז נותן גם שירותיים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.

המרכז הקולינארי ׳עושים בישול׳ יחד עם צוות עובדים מקצועי ומסור, שמו לעצמם למטרה לתת לכל תלמיד תחושה של בית קולינארי. אליהם מצטרפים מקבץ השפים הקונדיטורים הטובים בארץ. כולם מתמחים בשיטות הוראה מותאמות לענף הבישול והאפייה, בפיקוח וניהול מקצועי של השף.

אחת לשנה מקפיד מרכז ׳עושים בישול׳ להזמין לסדרה של סדנאות אומן שפים ידועי שם מכל העולם, על מנת לספק עוד ידע, טכניקות והעשרה מקצועית לבוגריו ולעמוד בקו אחד עם הסצנה הקולינארית העכשווית.

אנו מצפים לראותכם בין אלפי תלמידים שהחליטו לבחור בטוב ביותר.

לפרטים והזמנת הסדנא »