• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

אוזני המן במילוי אגוזים ושוקולד מבצק מנומר

30-40 עוגיות

לבצק:
200 גרם חמאה
80 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח לבן
30 גרם פרג שלם
3 גרם אבקת אפייה
1 ביצה
50 גרם קקאו

למילוי אגוזים-שוקולד:
100 גרם אגוזים, טחונים דק
50 גרם ברס או פקאן סיני קצוץ
כפית תמצית וניל
80 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם סוכר
1 חלבון

אבקת סוכר לקישוט

 


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק-
במעבד מזון מעבדים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הפרג השלם והחמאה לתערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורי בצק.
מוצאים מחצית מהבצק וליתרת הבצק במעבד מוסיפים קקאו ומעבדים קלות לאיחוד.
עוטפים כל אחד מהבצקים ומקררים ל-20 דקות.

למילוי-
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומצננים.

הרכבה-
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרדדים כל בצק לעלה מלבני בעובי 3 מ"מ.
מניחים את הבצקים אחד מעל השני ומרדדים קלות לאיחוד.
מגלגלים את הבצק לרולדה הדוקה, עוטפים ומצננים.
פורסים את הגלילה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומרדדים כל פרוסה לעיגול רחב ודק יותר.
מניחים במרכזו מילוי וסוגרים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות, עד הזהבה קלה.
מוציאים מהתנור ומאבקים מיד באבקת סוכר. מצננים ומגישים.

 

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר