30-40 עוגיות
לבצק:
200 גרם חמאה
80 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח לבן
30 גרם פרג שלם
3 גרם אבקת אפייה
1 ביצה
50 גרם קקאו
למילוי אגוזים-שוקולד:
100 גרם אגוזים, טחונים דק
50 גרם ברס או פקאן סיני קצוץ
כפית תמצית וניל
80 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם סוכר
1 חלבון
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה
לבצק-
במעבד מזון מעבדים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הפרג השלם והחמאה לתערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורי בצק.
מוצאים מחצית מהבצק וליתרת הבצק במעבד מוסיפים קקאו ומעבדים קלות לאיחוד.
עוטפים כל אחד מהבצקים ומקררים ל-20 דקות.
למילוי-
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומצננים.
הרכבה-
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרדדים כל בצק לעלה מלבני בעובי 3 מ"מ.
מניחים את הבצקים אחד מעל השני ומרדדים קלות לאיחוד.
מגלגלים את הבצק לרולדה הדוקה, עוטפים ומצננים.
פורסים את הגלילה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומרדדים כל פרוסה לעיגול רחב ודק יותר.
מניחים במרכזו מילוי וסוגרים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות, עד הזהבה קלה.
מוציאים מהתנור ומאבקים מיד באבקת סוכר. מצננים ומגישים.