כ-40 עוגיות
לבצק-
450 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח ים
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
30 גרם שמן קנולה
כפית משחת וניל
1 ביצה
למילוי-
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
240 גרם סוכר
2 ביצים L
15 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
2 גרם אבקת נסקפה
1 כפית משחת וניל
2 גרם מלח מלדון

אופן ההכנה
- למילוי- בקערה מעל סיר עם מים רותחים מתיכים את החמאה, שוקולד וסוכר. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
- בקערה מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים אותם אל תערובת השוקולד המותך. בוחשים היטב. יוצקים את התערובת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לצינון והתייצבות של 60 דקות.
- לבצק- מניחים במעבד מזון את החומרים היבשים והחמאה הקרה וטוחנים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה, שמן ווניל ומערבלים בפולסים עד קבלת תערובת פירורים לחים גדולים. מאחדים את הפירורים לבצק. מגלגלים לגליל עבה עוטפים בניילון נצמד ומשטחים. שולחים לקירור של 60 דקות לפחות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים
- מרדדים כל מחצית בצק על גבי נייר אפייה למלבן בעובי 3 מ״מ. מניחים על גבי מגש אפייה ומקררים ל-30 דקות.
- משחררים את התערובת המילוי מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל של 2x2 ס״מ. שומרים בקירור להרכבה.
- בעזרת מיקד בקוטר 7 ס״מ קורצים מהבצק עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול ריבוע של פאדג׳ וסוגרים לצורת אוזן המן. דואגים לצבוט ולהדק היטב את החיבורים. מעבירים למגש אפייה.
- אופים בחום של 160 מעלות כ-15 דקות, להזהבה קלה.
- מאבקים באבקת סוכר.
מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.