• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

אוזני המן במילוי פאדג׳ בראוני

כ-40 עוגיות

לבצק-
450 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח ים
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
30 גרם שמן קנולה
כפית משחת וניל
1 ביצה

למילוי-
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
240 גרם סוכר
2 ביצים L
15 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
2 גרם אבקת נסקפה
1 כפית משחת וניל
2 גרם מלח מלדון


מאפינים

אופן ההכנה

  • למילוי- בקערה מעל סיר עם מים רותחים מתיכים את החמאה, שוקולד וסוכר. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  • בקערה מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים אותם אל תערובת השוקולד המותך. בוחשים היטב. יוצקים את התערובת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לצינון והתייצבות של 60 דקות.
  • לבצק- מניחים במעבד מזון את החומרים היבשים והחמאה הקרה וטוחנים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה, שמן ווניל ומערבלים בפולסים עד קבלת תערובת פירורים לחים גדולים. מאחדים את הפירורים לבצק. מגלגלים לגליל עבה עוטפים בניילון נצמד ומשטחים. שולחים לקירור של 60 דקות לפחות.
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים
  • מרדדים כל מחצית בצק על גבי נייר אפייה למלבן בעובי 3 מ״מ. מניחים על גבי מגש אפייה ומקררים ל-30 דקות.
  • משחררים את התערובת המילוי מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל של 2x2 ס״מ. שומרים בקירור להרכבה.
  • בעזרת מיקד בקוטר 7 ס״מ קורצים מהבצק עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול ריבוע של פאדג׳ וסוגרים לצורת אוזן המן. דואגים לצבוט ולהדק היטב את החיבורים. מעבירים למגש אפייה.
  • אופים בחום של 160 מעלות כ-15 דקות, להזהבה קלה.
  • מאבקים באבקת סוכר.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר