• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

אוזני המן במילוי פאדג׳ בראוני

כ-40 עוגיות

לבצק-
450 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח ים
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
30 גרם שמן קנולה
כפית משחת וניל
1 ביצה

למילוי-
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
240 גרם סוכר
2 ביצים L
15 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
2 גרם אבקת נסקפה
1 כפית משחת וניל
2 גרם מלח מלדון


מאפינים

אופן ההכנה

  • למילוי- בקערה מעל סיר עם מים רותחים מתיכים את החמאה, שוקולד וסוכר. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  • בקערה מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים אותם אל תערובת השוקולד המותך. בוחשים היטב. יוצקים את התערובת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לצינון והתייצבות של 60 דקות.
  • לבצק- מניחים במעבד מזון את החומרים היבשים והחמאה הקרה וטוחנים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה, שמן ווניל ומערבלים בפולסים עד קבלת תערובת פירורים לחים גדולים. מאחדים את הפירורים לבצק. מגלגלים לגליל עבה עוטפים בניילון נצמד ומשטחים. שולחים לקירור של 60 דקות לפחות.
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים
  • מרדדים כל מחצית בצק על גבי נייר אפייה למלבן בעובי 3 מ״מ. מניחים על גבי מגש אפייה ומקררים ל-30 דקות.
  • משחררים את התערובת המילוי מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל של 2x2 ס״מ. שומרים בקירור להרכבה.
  • בעזרת מיקד בקוטר 7 ס״מ קורצים מהבצק עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול ריבוע של פאדג׳ וסוגרים לצורת אוזן המן. דואגים לצבוט ולהדק היטב את החיבורים. מעבירים למגש אפייה.
  • אופים בחום של 160 מעלות כ-15 דקות, להזהבה קלה.
  • מאבקים באבקת סוכר.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר