לבצק- במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, פרלינה לוז, פרג וחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורי בצק לחים. מוציאים מהמכשיר ומאחדים לבצק. עוטפים ומקררים ל-40 דקות.
למילוי- מתיכים שוקולדים, חמאה ושמנת לתערובת אחידה. מערבבים עם שאר החומרים. מצננים למרקם משחתי סמיך ומעבירים לשק זילוף.
להרכבה ואפייה- מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק. קורצים עיגולים, מזלפים מהמלוי ומקפלים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים
מהתנור, מצננים ומאבקים באבקת סוכר.