• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

אוזני המן נוגט (פרלינה)

30-40 עוגיות

לבצק-

180 גרם חמאה
40 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח לבן
60 גרם פרלינה לוז
30 גרם פרג טחון
2 גרם אבקת אפייה
ביצה

למילוי-

150 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
70 גרם חמאה רכה
60 גרם שמנת מתוקה
60 גרם פרלינה לוז
50 גרם ברס
20 גרם קורנפלור

אבקת סוכר לקישוט


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק- במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, פרלינה לוז, פרג וחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורי בצק לחים. מוציאים מהמכשיר ומאחדים לבצק. עוטפים ומקררים ל-40 דקות.

למילוי- מתיכים שוקולדים, חמאה ושמנת לתערובת אחידה. מערבבים עם שאר החומרים. מצננים למרקם משחתי סמיך ומעבירים לשק זילוף.

להרכבה ואפייה- מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק. קורצים עיגולים, מזלפים מהמלוי ומקפלים לצורת אוזן המן.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים
מהתנור, מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר