• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

אופרה מודרנית

החומרים לתבנית מסגרת 17x33 ס״מ

ביסקוויט לוז-קפה 
160 גרם ביצים
50 גרם  סוכר אינברטי
70 גרם סוכר לבן
60 גרם אבקת  לוז גרוס
כפית נס קפה
65 גרם שמנת מתוקה 
65 גרם קמח לבן
2 גרם מלח 
4 גרם אבקת אפייה
50 גרם חמאה מומסת

קראמבל
125 גרם חמאה
120 גרם אבקת סוכר
150 גרם קמח
75 גרם אבקת שקדים

פריך קריספי משוחזר שוקולד 
50 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
1 גרם מלח ים טחון
200 גרם קראמבל טחון (מתכון לעיל)

גנאש
130 גרם שמנת מתוקה
130 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו

קרם קפה
200 גרם חליטת קפה (150 גרם שמנת מתוקה+ 20 גרם פולי קפה שלמים)
40 גרם חלמונים
גרם מסת ג'לטין
200 גרם שמנת מוקצפת 80%


מאפינים

אופן ההכנה

ביסקוויט לוז-קפה 
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון . משטחים על משטח סיליקון משומן, עם שוליים ואופים בחום של 150 מעלות כ-15 דקות. לגוון בהיר. 

קראמבל
מאחדים את כל החומרים לתערובת פירורית ואופים בחום של 155 מעלות לכ-8 דקות. מצננים טוחנים ומסננים דרך נפה עבה.

פריך קריספי משוחזר שוקולד 
מתיכים את השוקולד. מוסיפים את פירורי הקראמבל והמלח, מערבבים ומורחים על הביסקוויט החם. אופים בחום 155 מעלות 8 דקות. מקפיאים.

גנאש
מחממים שמנת מתוקה ויוצקים מעל השוקולד. טוחנים לגנאש אמולסיבי. יוצקים על הבסיס. מקפיאים.

קרם קפה
מכינים קרם אנגלייז ישיר עם החליטה והחלמונים.  יוצקים על השוקולד והג'לטין. טוחנים ומצננים ל-30 מעלות, מקפלים קצפת ויוצקים מעל שכבת הגנאש. מקפיאים.

הרכבה
מזגגים את העוגה, ממתינים מספר דקות לייצוב וחותכים למנות. מקשטים בזהב.

 

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר