• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

אורז בסמטי עם פיצוחים מקורמלים חריפים

12 מנות

1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד
2 שיני שום כתושות
50 גרם שמן זית
500 גרם אורז בסמטי
3 עלי דפנה
מעט מוסקט טחון
½ כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
750 גרם ציר עוף רותח
כפית מלח
3 עלי דפנה

לפיצוחים-
150 גרםסוכר
מעט מים
150 גרם אגוזים מעורבים
50 גרם שומשום לבן, קלוי
50 גרם שומשום
½ כפית מלח ים אטלנטי
¼ כפית צ׳ילי
2 כפות שמן שומשום


מאפינים

אופן ההכנה

  • לאורז- מחממים שמן ומטגנים בצל ושום. מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים 5 דקות. מוסיפים ציר רותח ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה מאוד 18 דקות. מכבים את הלהבה וממתינים עןד 10 דקות. פותחים ומאוורירים את האורז.
  • לפיצוחים- במחבת מבשלים מים וסוכר לטמפ' של 115 מעלות. מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת ׳חול׳- מצב בו הסוכר מתגבש על גבי הפיצוחים. ממשיכים לקרמל עד לקבלת צבע ענברי. מוסיפים שומשום, תבלינים ושמן. פורשים על משטח סיליקון ומצננים. קוצצים גס ושומרים בכלי אטום.
  • להגשה- מערבבים את האורז ומעטרים עם הפיצוחים.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר