• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

באטר צ׳יקן

6 מנות

1 ק״ג פרגית/חזה עוף, נקייה וחתוכה לפיסות בגודל 3-4 ס״מ

למרינדה-
כפית גרגרי כוסברה
כפית זרעי כמון

מיץ מלימון אחד

3 שיני שום כתושות

30 גרם ג׳ינג׳ר טרי מגורר
1/4 כפית הל טחון
1/2 כפית סוכר
כפית מלח

1/4 כפית שבבי צ'ילי

כפית גראם מסאלה 

לרוטב
80 גרם חמאה (שמן קוקוס לכשר)
1 בצל, קצוץ
20 גרם ג׳ינג׳ר קצוץ
כפית גראם מסאלה

2 עלי דפנה
2 תרמילי הל שבורים
1/2 כפית חילבה טחונה
1/2 כפית צ׳ילי גרוס
1/2 כפית כורכום
3/4 כפית מלח
כפית סוכר

מיץ מחצי לימון
700 גרם פסאטה עגבניות
100 גרם שמנת מתוקה (קרם קוקוס לכשר)

להרכבה
30 גרם שמן קנולה
1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים
אורז לבן מאודה


מאפינים

אופן ההכנה

  • לעוף- שמים את קוביות העוף בקערה. קולים את גרגרי הכוסברה והכמון, כותשים קלות ומעבירים עם שאר חומרי המרינדה למעבד מזון. טוחנים היטב ומעבירים אל העוף. מעסים את המרינדה אל העוף, מכסים ומשהים לפחות ל-3 שעות, עדיך ל-12 שעות.
  • לרוטב- מחממים בסיר רחב חמאה ומזהיבים אותה קלות. מטגנים את הבצל והג׳ינג׳ר. מוסיפים את התבלינים ומטגנים אותם 30 שניות. מוסיפים את הלימון, פסאטה ושמנת מתוקה, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב כ-30 דקות, עד אשר הרוטב סמיך מאוד. נפטרים מעלה הדפנה וההל וטוחנים את הרוטב. מסננים לסיר נקי. (עד שלב זה ניתן להכין את הרוטב מספר שעות מראש ולחמם לפני ההגשה)
  • סיום והרכבה- מחממים מחבת עם מעט שמן צמחי וצורבים את העוף להשחמה משני הצדדים. מוסיפים את העוף הצלוי אל הרוטב החם, מרתיחים 2-3 דקות נוספות ומוסיפים כוסברה קצוצה.
  • מגישים על אורז לבן מאודה.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

 

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר