לעוגה- במיקסר מצויד בבלון הקצפה מניחים את הסוכר, וניל, שמן, טחינה רסק תפוחים, תחליף חלב, קפה ומלח. מקציפים היטב.
במעבד מזון טוחנים היטב את כל החומרים היבשים ומוסיפים אל קערת החומרים הרטובים. מערבבים לאיחוד יסודי.
לשטרויזל- מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים בפולסים לתערובת פירורית לחה. שומרים בקירור או הקפאה.
הרכבה- משמנים ומקמחים את התבנית ומעבירים את הבלילה לתוכה. ממתינים 15 דקות לספיגה.
מפזרים מעל את השטרויזל.
מחממים תנור לחום של 165 מעלות ואופים כ-40 דקות, עד לנעיצת קיסם היוצא עם מעט פירורים לחים.