• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

בחושה קוקוס, קפה ואגוזי לוז טבעונית כשר לפסח/ללא גלוטן

תבנית אינגליש קייק 25 ס״מ

לעוגה
180 גרם סוכר
כפית משחת וניל
70 גרם שמן צמחי
50 גרם טחינה גולמית
50 גרם רסק תפוחי עץ
120 גרם חלב סויה/שקדים/אורז
כף אבקת נס קפה
2 גרם מלח
100 גרם קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
40 גרם קוקוס
50 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים
10 גרם אבקת אפייה

שטרויזל
50 גרם קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
20 גרם אבקת שקדים
30 גרם סוכרקורט מלח
50 גרם טחינה גולמית


אופן ההכנה

לעוגה- במיקסר מצויד בבלון הקצפה מניחים את הסוכר, וניל, שמן, טחינה רסק תפוחים, תחליף חלב,  קפה ומלח. מקציפים היטב.
במעבד מזון טוחנים היטב את כל החומרים היבשים ומוסיפים אל קערת החומרים הרטובים. מערבבים לאיחוד יסודי.

לשטרויזל-  מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים בפולסים לתערובת פירורית לחה. שומרים בקירור או הקפאה.

הרכבה- משמנים ומקמחים את התבנית ומעבירים את הבלילה לתוכה. ממתינים 15 דקות לספיגה.
מפזרים מעל את השטרויזל.
מחממים תנור לחום של 165 מעלות ואופים כ-40 דקות, עד לנעיצת קיסם היוצא עם מעט פירורים לחים.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר