• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

ביף וולינגטון Boeuf Wellington

8 מנות

2 ק״ג פילה עגל טרי ומיושן, מחלק הפילה המרכזי ללא הקצוות (׳שאטו בריאנד׳)
מלח, פלפל שחור טרי
שמן זית

2 כפות חרדל דיז׳ון

לדוקסל-
2 סלסלות פטריות פורטובלו
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור, מעט טימין

6-8 פרוסות פסטרמה

400 גרם בצק עלים איכותי, מרודד דק

ביצה להברשה

מלח גס לפיזור


מאפינים

אופן ההכנה

מתבלים היטב את הפילה. מחממים שמן זית במחבת וצורבים את הבשר להשחמה מכל הכיוונים. מוציאים מהמחבת ומברישים מיד בחרדל מכל הכיוונים. מצננים.
לדוקסל- קוצצים שום ומעבירים למעבד מזון. מניחים גם את הפטריות וקוצצים דק. מעבירים למחבת יבשה ומחממים עד לנידוף כל הנוזלים. מתבלים במלח, פלפל שחור וטימין. מעבירים לקירור מלא.
הרכבה 1- פורשים יריעת ניילון נצמד רחבה ועלה מסדרים בצורה חופפת את פרוסות הפסטרמה. משטחים מעל את הדוקסל בשכבה אחידה. מניחים מעל את נתח הפילה הקר ומגלגלים מעליו את שכבות הפסטרמה והדוקסל עם הניילון. מהדקים היטב ומניחים לקירור לפחות של שעתיים.
הרכבה 2- מרדדים את הבצק לעלה רחב בעובי 2 מ״מ. מניחים מעליו את הפילה המגולגל (ללא הניילון) ועוטפים בעזרת הבצק. מסירים קצוות בצק מיותרים במידה וישי. עוטפים בניילון נצמד ומהדקים היטב. מניחים בקירור לשעתיים לפחות.
מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות.
מברישים את המאפה בביצה טרופה, חורצים מעל בעזר סכין טורנה ומפזרים גרגרי מלח גס. אופים כ-40 דקות או על למידת העשייה הרצויה. מוציאים מהתנור ומניחים ל-15 דקות לפחות לפני הפריסה.
מגישים בליווי רוטב יין אדום ותפוחי אדמה אפויים.

 

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר