כל מי שמתכנן אירוע או מסיבה מכיר את ההתלבטויות הרבות שמגיעות עם ההחלטה באילו נותני שירותים לבחור. יש רצון עז שהאירוע יהיה לא פחות ממושלם, שהאורחים והמוזמנים ייהנו ואולי אפילו ינסו לחקות בעצמם את מה שהיה באירוע – כאשר יפיקו
בעבר האמנו שאירוע ללא בשר הוא אירוע ירוד ברמתו. כיום תפישה זו נחשבת למיושנת וביותר ויותר אירועים ניתן ליהנות מתפריט חלבי עשיר, צבעוני, שובה לב וטעים להפליא. למה כדאי לבחור בתפריט חלבי? אחת המגמות הקולינריות המובהקות במאה ה-21 היא שינוי
שקלתם לבחור קייטרינג חיצוני לאירוע שלכם? רגע לפני שאתם מתאמים עם חברה כזו או אחרת, הנה כמה דברים שכדאי שתדעו ויכולים לעזור לכם להגיע לבחירה הנכונה ביותר. רבים מקומות האירועים אשר מחזיקים שף שאמון על הכנת הקייטרינג, אולם אין זה
בעבר יכולנו להבחין במצב שבו ברוב האירועים היו נוהגים להכין את המאכלים בעשייה ביתית, היו יושבים יום או יומים לפני האירוע ובעבודה קשה מכינים מזון לעשרות אנשים שבאים לחגוג, זהו תפוס עבודה שכמעט ולא קיים היום, האפשרות להזמין שירותי קייטרינג
מי שעבר התקף לב יודע שעל מנת לשמור על המצב הקיים ולהקטין את הסיכוי לאירוע חוזר, יש לבצע שינוי משמעותי באורח החיים, ובכלל זאת בכל מה שקשור להרגלי התזונה והאכילה שלו נכון, זה לא הכי קל בעולם לשנות הרגלים שהיו
קוליטיס היא מחלה אשר פוגעת קשות באיכות החיים ומתבטאת בכאבי בטן עזים, יציאות תכופות, תשישות, ירידה במשקל וחוסר נוחות כללית. הסיבה לסימפטומים האלו היא שהמעי הגס והרקטום "מודלקים". המחלה מתאפיינת לרוב בהתקפים חוזרים שאי אפשר לדעת מתי יופיעו. מכיוון שהטיפול
הם עובדים ללא הפסקה, מוותרים על שעות יקרות עם האהובים עליהם בבית רק בשביל להפיק לכם עוד דוח או לסיים לבנות את המצגת החשובה. הם עובדים מבוקר עד ערב, צוות מוכשרים שמעניק את כל כולו רק עבור הארגון שלכם, אבל
להרכבת תפריט קיימים מספר כללים, אך לפני הכל חשוב להבין ולהכיר את האורחים להם אנו מכינים את הארוחה, לגבש קונספט ולהתאים את מרכיבי התפריט לאקלים ועונות השנה, על מנת לתת את התוצאה הטובה ביותר. קיימות מספר דרכים להרכבת תפריט. נושא
לצולים בשר על פחמים ,מומלץ להצטייד בגריל איכותי, עם פתחי אוורור, רשת צלייה מנירוסטה, מלקחי מתכת ופיסת קרטון/ פלסטיק קשיח לליבוי האש. להשתמש בפחמים יבשים לחלוטין מאיכות מעולה, (מומלץ להשתמש הפחמים של עצי זית או הדרים). לא מומלץ להדליק את
תכנון: כדאי להחליט על תפריט ארוחת החג לפחות עשרה ימים מראש,זאת על מנת שתוכלו להשוות מחירים לקבל המלצות על ספקים טובים ולהפוך את תהליך הקניה לחווייתית חכמה ורגועה ככל שניתן. מומלץ לרשום את התפריט ו"לפרקו" לגורמים ומרכיבים,לבנות רשימת קניות מפורטת
מקארון היא אולי העוגיה האופנתית ביותר שקיימת נכון לעכשיו. ההילה העוטפת אותה, את אופן ההכנה שלה ומגוון הטעמים והצבעים שיש בה- גורמים להרבה מאוד לקוחות להפוך אותה למה שהיא. לא סתם סדנת המקארון שאנו מעבירים בבית הספר היא אחת מהמבוקשות