• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › כללי

בלוג

שפים מכינים סלט

שלושה טיפים לבחירת קייטרינג לאירועים

כל מי שמתכנן אירוע או מסיבה מכיר את ההתלבטויות הרבות שמגיעות עם ההחלטה באילו נותני שירותים לבחור. יש רצון עז שהאירוע יהיה לא פחות ממושלם, שהאורחים והמוזמנים ייהנו ואולי אפילו ינסו לחקות בעצמם את מה שהיה באירוע – כאשר יפיקו
קרא עוד ›

איך להרכיב תפריט חלבי מושלם לכל אירוע?

בעבר האמנו שאירוע ללא בשר הוא אירוע ירוד ברמתו. כיום תפישה זו נחשבת למיושנת וביותר ויותר אירועים ניתן ליהנות מתפריט חלבי עשיר, צבעוני, שובה לב וטעים להפליא. למה כדאי לבחור בתפריט חלבי? אחת המגמות הקולינריות המובהקות במאה ה-21 היא שינוי
קרא עוד ›

כיצד לבחור קייטרינג חיצוני לאירוע שלכם – טיפים ועצות

שקלתם לבחור קייטרינג חיצוני לאירוע שלכם? רגע לפני שאתם מתאמים עם חברה כזו או אחרת, הנה כמה דברים שכדאי שתדעו ויכולים לעזור לכם להגיע לבחירה הנכונה ביותר. רבים מקומות האירועים אשר מחזיקים שף שאמון על הכנת הקייטרינג, אולם אין זה
קרא עוד ›

להזמין קייטרינג או להכין לבד?

בעבר יכולנו להבחין במצב שבו ברוב האירועים היו נוהגים להכין את המאכלים בעשייה ביתית, היו יושבים יום או יומים לפני האירוע ובעבודה קשה מכינים מזון לעשרות אנשים שבאים לחגוג, זהו תפוס עבודה שכמעט ולא קיים היום, האפשרות להזמין שירותי קייטרינג
קרא עוד ›

תזונה לאחר התקף לב

מי שעבר התקף לב יודע שעל מנת לשמור על המצב הקיים ולהקטין את הסיכוי לאירוע חוזר, יש לבצע שינוי משמעותי באורח החיים, ובכלל זאת בכל מה שקשור להרגלי התזונה והאכילה שלו נכון, זה לא הכי קל בעולם לשנות הרגלים שהיו
קרא עוד ›

תזונה מומלצת לסובלים מקוליטיס

קוליטיס היא מחלה אשר פוגעת קשות באיכות החיים ומתבטאת בכאבי בטן עזים, יציאות תכופות, תשישות, ירידה במשקל וחוסר נוחות כללית. הסיבה לסימפטומים האלו היא שהמעי הגס והרקטום "מודלקים". המחלה מתאפיינת לרוב בהתקפים חוזרים שאי אפשר לדעת מתי יופיעו. מכיוון שהטיפול
קרא עוד ›

סדנאות בישול להעשרה ולגיבוש הצוות בחברה

הם עובדים ללא הפסקה, מוותרים על שעות יקרות עם האהובים עליהם בבית רק בשביל להפיק לכם עוד דוח או לסיים לבנות את המצגת החשובה. הם עובדים מבוקר עד ערב, צוות מוכשרים שמעניק את כל כולו רק עבור הארגון שלכם, אבל
קרא עוד ›

כללים להרכבת תפריט

להרכבת תפריט קיימים מספר כללים, אך לפני הכל חשוב להבין ולהכיר את האורחים להם אנו מכינים את הארוחה, לגבש קונספט ולהתאים את מרכיבי התפריט לאקלים ועונות השנה, על מנת לתת את התוצאה הטובה ביותר. קיימות מספר דרכים להרכבת תפריט. נושא
קרא עוד ›

טיפים למשתמש במנגל

לצולים בשר על פחמים ,מומלץ להצטייד בגריל איכותי, עם פתחי אוורור, רשת צלייה מנירוסטה, מלקחי מתכת ופיסת קרטון/ פלסטיק קשיח לליבוי האש. להשתמש בפחמים יבשים לחלוטין מאיכות מעולה, (מומלץ להשתמש הפחמים של עצי זית או הדרים). לא מומלץ להדליק את
קרא עוד ›

טיפים לאירוח המוני בחג

תכנון: כדאי להחליט על תפריט ארוחת החג לפחות עשרה ימים מראש,זאת על מנת שתוכלו להשוות מחירים לקבל המלצות על ספקים טובים ולהפוך את תהליך הקניה לחווייתית חכמה ורגועה ככל שניתן. מומלץ לרשום את התפריט ו"לפרקו" לגורמים ומרכיבים,לבנות רשימת קניות מפורטת
קרא עוד ›

המדריך המלא להכנת מקארון

מקארון היא אולי העוגיה האופנתית ביותר שקיימת נכון לעכשיו. ההילה העוטפת אותה, את אופן ההכנה שלה ומגוון הטעמים והצבעים שיש בה- גורמים להרבה מאוד לקוחות להפוך אותה למה שהיא. לא סתם סדנת המקארון שאנו מעבירים בבית הספר היא אחת מהמבוקשות
קרא עוד ›
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר