מחממים תנור ל-160 מעלות, משמנים ומקמחים תבנית אפיה.
מעל באן מארי ממיסים שוקולד וחמאה.
בנפרד, מקציפים ביצים שלמות, משחת וניל, מלח וסוכר לקציפה אוורירית.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את תערובת השוקולד הלבן המומס.
מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים היטב.
מוסיפים אגוזים, חמוציות וקמח ומערבבים רק עד שאחיד.
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 30-35 דקות עד להתייצבות.
לאחר קירור מוחלט חותכים לקוביות.
שומרים את הבלונדיס בכלי אטום במקרר.