• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

בצק להכנת פסטה טרייה

250 גר' קמח דורום
250 גרם קמח לחם
4 ביצים
1 כף שמן זית                         
½ כפית מלח
מים קרים, לפי הצורך

לבצק צבעוני, מפחיתים ביצה אחת ומוסיפים במקומה 100 גרם מחית ירק (סלק, בטטה, תרד טחון וכו׳) או שניתן לתבל את הבצק בתבלינים יבשים (פפריקה, כורכום, פרג וכו׳).


מאפינים

אופן ההכנה

    • במעבד מזון : שמים קמח, מלח ושמן (ותוספת טעם או צבע רצויים). מערבלים לאיחוד. מוסיפים ביצים ומעבדים לבצק, אם צריך, מוסיפים מים קרים. מרקם הבצק אמור להיות סמיך, דמוי מרציפן.
    • בהכנה ידנית: מנפים את הקמח והמלח על משטח העבודה, יוצרים גומה ושופכים נוזלים לתוכה. מעבדים לבצק.
    • אם הבצק יבש ואינו מתגבש- מוסיפים כף מים. אם מתקבל דביק, מקמחים.
    • עוטפים בניילון נצמד, ומניחים כחצי שעה למנוחה.
    • מרדדים במכונת פסטה לצורה רצויה. חותכים.
    • מבשלים פסטה טרייה במים רותחים מומלחים ל-2-3 דקות, לפי היחס הבא:
      1 ליטר מים-100 גרם פסטה-1 כפית מלח.

 

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר