• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

בצק עלים מהיר הכנה (׳בלוף׳)

בצק בסגנון בצק עלים, קל, פשוט ומהיר הכנה ומתאים לרוב המאפים הדורשים בצק איכותי על בסיס חמאה.

300 גרם קמח
5 גרם מלח ים
20 גרם סוכר
110 גרם מים
200 גרם חמאה



אופן ההכנה

  1. מנפים את הקמח לקערה.
  2. פורסים את החמאה לפרוסות רוחב.
  3. מערבבים את המים עם המלח והסוכר, מוסיפים 1/4 מכמות החמאה ומערבבים עם הקמח ותערובת המים.
  4. אמור להתקבל בצק לא אחיד וחלק במיוחד.
  5. מעבירים את הבצק למשח מקומח ומרדדים אותו לעלה בגודל 20*30 ס״מ.
  6. מניחים על 2/3 מהבצק 1/4 מכמות פרוסות החמאה. מקפלים את כנף שמאל מעל השליש המרכזי ואת כנף ימין מעל. מסובבים את הבצק ב-90 מעלות.
  7. מרדדים את הבצק המקופל שוב למלבן באותם המימדים. מניחים עוד כ-1/4 מפרוסות החמאה על 2/3 מהבצק וחוזרים על פעולת הקיפול. חוזרים על פעולה הקיפול והרידוד עוד פעם אחת עם 1/4 מפרוסות החמאה, עוטפים את הבצק ומניחים בקירור לחצי שעה.
  8. כעת הבצק מוכן לרידוד ולאפייה.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר