משמנים את תבנית האפייה בחמאה ומקמחים. מחממים תנור ל-170 מעלות.
לבראוניז- מערבבים קמח ומלח.
מתיכים את השוקולד והחמאה על סיר כפול מעל אדים.
מערבבים את הביצים, הווניל, הסוכר והקפה.
מערבבים את השוקולד המומס והביצים ומקפלים פנימה את הקמח והקפה, עד לקבלת עיסה חלקה.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 12 דקות.
לשכבת הקוקוס- מערבבים את כל החומרים.
מוציאים את התבנית מהתנור ובזריזות יוצקים מעליה את שכבת הקוקוס. מחזירים לתנור לאפיה של עוד כ-20 דקות או עד הזהבה.
מצננים היטב וחותכים למנות.