להכנת הבצק (6 שעות קודם) במערבל מצויד בוו גיטרה מניחים את כל מרכיבי הבצק למעט החמאה, ולשים לבצק אחיד ודביק, כ-5 דקות.
מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות, תוך לישה. לשים לאיחוד ואיסוף, עוד כ-5 דקות ומוסיפים שוקולד קצוץ.
מעבירים לקערה מכוסה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החד ומעבירים להתפחה של 6 שעות בקירור.
מחלקים את הבצק למנות במשקל של 60 גרם ומעצבים לכדור חלק.
מניחים בתבניות שקעים, מכסים ומניחים להתפחה עד3/4 מנפח המאפה המקורי.
מברישים את הבריוש בביצה טרופה ומפזרים סוכר גבישי ופולי קקאו גרוס.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-17 דקות.