דף בית › סדנאות › בישול בשר- חלקים ניידים מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד עולם הנתחים הניידים. הכל על תבשילי קדירה ובישול ממושך. הכנת מגוון תוספות פחמימה ההולמות תבשילים עתירי רוטב. מה נכין? בף בורגיניון קלאסינתחי בקר בשיני שום קונפיאוסובוקו מילנזי עם גרמולטהנזיד טאנז׳ירי בפירות מיובשים ולימום פרסישפצל׳ה ירוקיםתפוחי אדמה קוועטץ׳ קריספייםפילאף פריקה, חמוציות ואגוזים מבצע! 25.12.2020 | יום ו' | 8:30-13:30 ₪470 ₪390 הזמינו מקום עכשיו מבצע! 07.01.2021 | יום ה' | 9:30-14:30 ₪470 ₪390 הזמינו מקום עכשיו