בשר – חלקים ניידים

מה נלמד?

היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד עולם הנתחים הניידים. הכל על תבשילי קדירה ובישול ממושך. הכנת מגוון תוספות פחמימה ההולמות תבשילים עתירי רוטב.

מה נכין?

  • בף בורגיניון קלאסי
  • נתחי בקר בשיני שום קונפי
  • אוסובוקו מילנזי עם גרמולטה
  • נזיד טאנז׳ירי בפירות מיובשים ולימום פרסי
  • שפצל׳ה ירוקים
  • תפוחי אדמה קוועטץ׳ קריספיים
  • פילאף פריקה, חמוציות ואגוזים

לפרטים והזמנת הסדנא »