דף בית › סדנאות › בישול בשר- חלקים נייחים מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד הנתחים השונים ושימושם, צורות שיווק ודרכי קנייה מומלצות, יישון ועוד. לימוד על נתחי בשר נייחים ודרכי הבישול הנכונות להם. מה נכין? מדליוני פילה בקר ברוטב קרמל דמי גלאסגלילות סינטה במילוי סלסה ובזיליקוםרוסטביף אנטריקוט צלוי בחרדל ורוזמריןתפוחי אדמה צלויים ופריכיםהמבורגר אנטריקוט מושלם בליווי איולי בהכנה עצמיתלחמניות להמבורגר בהכנה עצמית 11.03.2021 | יום ה' | 17:00-22:00 ₪470 הזמינו מקום עכשיו