כ-550 גרם
הכי פריך, הכי טעים, הכי קל והכי בריא וללא שומן מוסף!
ניתן לשחק עם סוגי הזרעים, הגרעינים והפירות היבשים, לפי טעמכם.
150 גרם סוכר
50 גרם סירופ מייפל טהור
70 גרם מים
100 גרם שיבולת שועל
20 גרם שומשום לבן
20 גרם פשתן שלם
20 גרם זרעי צ׳יה
20 גרם גרעיני דלעת קלופים
20 גרם גרעיני חמנייה קלופים
20 גרם קוקוס טחון
50 גרם חמוציות
100 גרם צימוקים
קורט מלח נדיב

אופן ההכנה
- במחבת רחבה מניחים את הסוכר, מייפל ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, עד אשר נוצרות בועות גדולות.(מי שמצויד במד חום- 117 מעלות צלסיוס)
- מוסיפים את כל החומרים (חוץ מהפירות היבשים), מערבבים היטב ומסירים מהאש.
- בוחשים ללא הפסקה עד אשר הסירופ מצפה את כל הרכיבים ו׳מתייבש׳ עליהם. התערובת נראית יבשה.
- מחזירים את המחבת ללהבה בינונית, ממשיכים לבחוש עד אשר הסוכרים שוב נמסים, מתקרמלים והזרעים נקלים לגוון עמוק.
- מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים.
- מעבירים למגש שטוח מרופד בנייר אפייה. מצננים ומעבירים לכלי אטום.
מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.