• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

גרנולה פטנט ללא שמן

כ-550 גרם

הכי פריך, הכי טעים, הכי קל והכי בריא וללא שומן מוסף!
ניתן לשחק עם סוגי הזרעים, הגרעינים והפירות היבשים, לפי טעמכם.

150 גרם סוכר
50 גרם סירופ מייפל טהור
70 גרם מים

100 גרם שיבולת שועל
20 גרם שומשום לבן
20 גרם פשתן שלם
20 גרם זרעי צ׳יה
20 גרם גרעיני דלעת קלופים
20 גרם גרעיני חמנייה קלופים
20 גרם קוקוס טחון

50 גרם חמוציות
100 גרם צימוקים
קורט מלח נדיב



פונדנט שוקולד-נוגט

אופן ההכנה

  • במחבת רחבה מניחים את הסוכר, מייפל ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, עד אשר נוצרות בועות גדולות.(מי שמצויד במד חום- 117 מעלות צלסיוס)
  • מוסיפים את כל החומרים (חוץ מהפירות היבשים), מערבבים היטב ומסירים מהאש.
  • בוחשים ללא הפסקה עד אשר הסירופ מצפה את כל הרכיבים ו׳מתייבש׳ עליהם. התערובת נראית יבשה.
  • מחזירים את המחבת ללהבה בינונית, ממשיכים לבחוש עד אשר הסוכרים שוב נמסים, מתקרמלים והזרעים נקלים לגוון עמוק.
  • מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים.
  • מעבירים למגש שטוח מרופד בנייר אפייה. מצננים ומעבירים לכלי אטום.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר