מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעט החמאה למיקסר, ולשים כ-7 דקות.
מוסיפים את החמאה ולשים עוד 3-4 דקות לקבלת בצק רך אך לא דביק.
מכסים ומתפיחים להכפלת נפח, רצוי בקירור למשך 6 שעות.
משטחים את הבצק לעלה מלבני עבה (1 ס"מ) ומקפיאים ל-30 דקות.
קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ ועיגולים פנימיים בקוטר 3 ס"מ.
מניחים כל טבעת על ריבוע נייר אפייה המונח על תבנית משומנת, מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח.
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 150 מעלות ומטגנים את הדונאטס כ-3 דקות מכל צד
(מרימים את הבצק התפוח עם נייר האפיה והופכים בזהירות אל השמן). מעבירים לנייר סופג.
מצפים בציפוי הנבחר.