• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

דייניש במילוי שוקולד-חלבה

כ-30 יחידות

לבצק-
500 קמח לחם קשה
80 גרם סוכר
15 גרם מלח
30 גרם שמן
20 גרם שמרים יבשים
200 גרם חלב קר
כפית תמצית וניל
2 ביצים

לקיפול-
300 גרם חמאה

למילוי-
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם ממרח חלבה
50 גרם חמאה
20 גרם קורנפלור


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק- שמים במיקסר מצויד בוו לישה את כל החומרים ולשים עד לאיחוד הבצק ועוד 3 דקות. מכסים את הבצק ומניחים ל-60 דקות התפחה בטמפרטורת החדר. מעבירים לקירור של 3 שעות.
חותכים את החמאה לרוחב ל"לוחות" בעובי 1 ס"מ ומניחים אותן אחת לצד השנייה על ניילון נצמד. מכסים ביריעת ניילון נוספת ומרדדים לעלה מלבני אחיד בעובי 1/2 ס"מ. שומרים בקירור.
לקיפול- מרדדים את הבצק למלבן הרחב ב-1/3 מהחמאה, מניחים את החמאה על שני שליש הבצק ומקפלים את כנף הבצק העליונה (הריקה) מעל מחיצת מהחמאה ומעליה מניחים את כנף הבצק התחתונה. ממש כמו מעטפה. מסובבים את הבצק ב-90 מעלות עם כיוון השעות וחוזרים על פעולה זו שוב. מניחים בקירור לשעה וחוזרים על הקיפול פעם נוספת. מקררים לשעה.
למילוי- ממיסים את השוקולד והחמאה. מסירים מהאש ומוסיפים את ממרח החלבה והקורנפלור. מצננים לטמפ' חדר.
מרדדים את הבצק לעלה רחב ודק ומורחים את המילוי על גביו. מקפלים אותו לחצי, כך שהמילוי במרכז. מצננים ל-1/2 שעה וחותכים לאצבעות ארוכות, בעובי 1 ס"מ.
מלפפים את האצבעות סביב עצמן לבורג ומגלגלים ל"שבלול". מניחים על מגש אפייה, מכסים ומתפיחים כשעה.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הדיינישים 12-15 דקות.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר